Auktioner i Vimmerby

Drott Auktioner & Bohagsservice AB

Varför lägga tid på saker och ting som du mycket enklare kan låta oss hjälpa till med? Drott Auktioner & Bohagsservice är mer än en vanlig samarbetspartner. Här blir du garanterad en effektiv vardag och en smidig lösning i samband med flytt, dödsfall eller andra händelser som kräver ett praktiskt omhändertagande.

Praktisk samarbetspartner

För dig som eftersträvar effektivitet och en smidig vardag är ett samarbete med Drott lösningen. Vi är mer än en vanlig samarbetspartner då vi har resurser inom många olika områden. Vi kan allt från att värdera föremål så som att värdera glas till att erbjuda diverse hjälp med stärbhus och dödsbostädning.

Inom vår verksamhet finns expertis inom alla typer av egendomar och vi sörjer alltid för att anpassa våra tjänster efter kundens behov. Vi hjälper dig oavsett om du behöver byggstädning i samband med renovering, dödsbotömning, hemvärdering inför en försäljning eller kontanter från auktionsobjekt.

Ett brett utbud av tjänster som täcker många olika områden gör oss till en användbar partner för både företag och privatpersoner. Hör av dig till oss för att veta mer om hur vi jobbar och på vilket sätt vi hjälper dig med allt från att värdera antikt till att värdera designmöbler och flyttstädning.

 

 

Genom att använda detta formulär accepterar du att Drott Auktioner & Bohagsservice AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Auktioner i Vimmerby

Professionellt auktionshus

På Drott Auktioner är vi något av experter på att värdera glas, konst, tavlor eller annat antikt. Vi erbjuder så kallade realtidsauktioner och online auktioner direkt på nätet. Våra auktioner har en utsatt starttid, men däremot ingen sluttid eftersom auktionen förlängs vid varje nytt bud. Vi erbjuder smidiga transportlösningar där vi kan hämta auktionsgods runt om i hela södra Sverige. Många kunder väljer att anlita oss för flyttstädning och då är det praktiskt att lämna in objekt för auktion till oss på Drott.

Drott räknar med erfarna värderingsmän som tar sig an varje enskilt ärende med omsorg och precision. Transparens och ärlighet är alltid A och O när vi arbetar och är i dialog med kunder och intressenter.

Värdera föremål

Drott är en etablerad aktör inom auktionsbranschen och vi har stor vana av att värdera lösöre, silver, klockor och de flesta tänkbara objekt. Faktum är att vi till och med hjälper till att värdera sterbhus i sin helhet och vi anlitas ofta för tjänsten röjning dödsbo.

Våra skickliga medarbetare har bred erfarenhet från auktionsverk samt diverse värdering på objekt från olika miljöer och tider. Vi välkomnar dig med din förfrågan och sörjer för att värdera föremål omgående.

Våra tjänster

Auktioner - Drott Auktioner & Bohagsservice AB

Auktioner

Vill du veta mer?
Onlineauktioner - Drott Auktioner & Bohagsservice AB

Onlineauktioner

Vill du veta mer?
Realtidsauktioner - Drott Auktioner & Bohagsservice AB

Realtidsauktioner

Vill du veta mer?
Flyttstädning - Drott Auktioner & Bohagsservice AB

Flyttstädning

Vill du veta mer?
Värdering - Drott Auktioner & Bohagsservice AB

Värdering

Vill du veta mer?

Är du intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss!

Diverse städning

På Drott Auktioner & Bohagsservice erbjuder vi ett komplett utbud av städning för både privatpersoner och företag. Många väljer att anlita oss för omfattande dödsbostädning eller flyttstädning, men även visningsstädning inför en hemvärdering eller försäljning.

Vi har stor vana av att utföra professionell städning i olika miljöer och erbjuder flyttstädning, dödsbotömning, dödsbostädning och visningsstädning i hela södra Sverige. Du anlitar en samarbetspartner som är mer än bara en vanlig flyttfirma eller städfirma – vi tillhandaser dig med förstklassig service på alla plan.

Värdera möbler eller annat – offert

Våra realtidsauktioner pågår med frekventa mellanrum och vi välkomnar dig som önskar få ett eller fler föremål värderade. Du kanske vill ha hjälp med att värdera möbler eller andra specifika objekt från ett dödsbo eller i samband med flytt. Oavsett vilken tjänst du är intresserad av ser vi fram emot att höra från dig.

Du kan begära offert på våra städtjänster genom att ta direkt kontakt med oss på Drott. Vi har kundservice som går att nå på telefon i följande städer; Kalmar, Växjö, Göteborg, Västerås och Stockholm. Önskar du ta del av referenser från andra kunder som anlitat oss eller veta mer om våra samarbetspartners ger vi gärna ut information kring detta. Varmt välkommen att höra av dig till oss på Drott Auktioner & Bohagsservice!